Spring til hovedindhold
Innovation

Banebrydende metoder

Vi bringer konstant nyt til bordet. Vi forfiner og forædler vores produkter og byggeklodser, så materialerne bruges på nye og klogere måder, der giver mening og merværdi. Med vigtige strategiske partnerskaber. Med videnstunge kompetencer. Med banebrydende metoder.

TreeCrete®

Fremtiden skal bygges af nytænkende løsninger

TreeCrete® er et hybridelement – en udvikling af det konventionelle sandwichelement. Forskellen er, at vi har erstattet hovedparten af beton og stål med træ. Det gør en forskel for CO2-aftrykket, men kan hverken ses på bygningens udseende eller holdbarhed.

EnvironMent®

Fremtidens beton indeholder markant mindre cement

Når vi bruger beton til vores elementsystemer, bruger vi EnvironMent®. Vi producerer den selv efter en unik recept baseret på FutureCem fra Aalborg Portland. FutureCem er cement med 30% lavere CO2-aftryk sammenlignet med konventionel rapidcement.

Kalkbaseret mørtel

Ny type mørtel åbner op for nye dimensioner af design

I samarbejde med Vejle Kalk- og Mørtelværk A/S leverer vi nu sandwichfacader med teglsten og en kalkbaseret mørtel lavet på gammeldags manér.

Connovate

Fra vision til virksomhed

Det startede med en vision. En ambitiøs én af slagsen. Og efter syv års udvikling, 60 millioner kroners investering og samarbejde med 60 forskellige virksomheder, forskningsinstitutioner og fonde stod vi klar med verdens første højisolerede betonelementer i højstyrkebeton.

UN17 Village

15.000 ton EnvironMent® til UN17 Village

Byggebranchen står for 40% af de samlede CO2-udledninger globalt. Det kan vi ikke blive ved med. Derfor leverer vi EnvironMent® til UN17 Village.

Element of surprise

Store ambitioner kræver tillidsfuldt samarbejde

Opfindsomhed og optimering løber i vores årer. Det flyder let. Ud i hver enkelt opgave hos hver enkelt medarbejder. Den gode rådgivning fra projektets start. Ikke kun i de store omkostningstunge projekter, men også i de små detaljer, der sikrer bedre projekter. Og mere til. Til at blive en succes og til at stå stolt i de kommende generationer.