Spring til hovedindhold
Om os

Element of surprise

Sådan bygger vi fremtiden bedst. Uanset materialevalg.

Fremtiden er bygget af nytænkende løsninger. Og vi bygger fremtiden. Et element ad gangen. Med beton, med træ, med you-name-it.

Vi leverer high-end og unikke elementsystemer. Vi forfiner og forædler vores produkter og byggeklodser, så materialerne bruges på nye og klogere måder, der giver mening og merværdi. Vi overrasker med strategiske partnerskaber, med videnstunge kompetencer og med banebrydende metoder. Uanset projekt så bringer vi noget ekstra til bordet – hver gang.

Koncept

Projektspecifikke elementer

Vi projekterer, produktionstegner og producerer elementer til fremtidens byggerier. Vi leverer komplette præfabrikerede facadeløsninger, der kan stå distancen – både kvalitetsmæssigt, arkitektonisk og funktionelt.

Vi har samlet alle led i produktionskæden på vores fabrik syd for Aalborg; Lige fra projektering til konstruktion og kvalitetssikring i vores eget laboratorium. Det gør os fleksible og effektive, og det betyder noget for dit projekt og din projektøkonomi.

De bedste projekter bygger på tidlig involvering

For at sikre det allerbedste resultat anbefaler vi, at I kontakter os så tidligt i processen som muligt. Gennem et tæt samarbejde fra projektets start kan vi kombinere jeres og vores styrker og dermed få skabt et endnu bedre byggeri. Med vores tekniske knowhow og fleksible tilgang er I sikret topprofessionel rådgivning og løsninger, der både matcher jeres visioner og økonomiske rammer. 

Det skal give mening og merværdi

Vi bringer konstant nyt til bordet. Vi forfiner og forædler vores produkter og byggeklodser, så materialerne bruges på nye og klogere måder, der giver mening og merværdi. Med vigtige strategiske partnerskaber. Med videnstunge kompetencer. Med banebrydende metoder.