Spring til hovedindhold
Kontakt

Mød vores medarbejdere

Mød nogle af de væsentlige elementer i processen med at projektere, tegne og producere elementsystemer til jeres næste projekt.

Ledelse
Apichat Bonde
Apichat Bonde Adm. direktør / CEO
+45 21 85 97 54
ab@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har mere end 15 års erfaring med ledelse og salg i elementbranchen. Og siden 2010 har jeg slået mine folder her hos Ambercon. 

Ved siden af arbejdet bruger jeg min tid med familien og i forskellige netværksgrupper og bestyrelser.

Bjørn Christensen
Bjørn Christensen Salgsdirektør
+45 60 39 66 22
bc@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Træ, beton og byggeri er i mit DNA

 

Jeg er udlært tømrer og civilingeniør i byggeledelse. Jeg har mere end 20 års erfaring som udførende kraft i byggebranchen. De seneste ti år, før jeg kom til Ambercon i 2023, har jeg blandt andet haft ledende stillinger i NCC Building og Richardt Thomsen Erhvervsbyg.

Jeg bruger min fritid på mad, vin, familien og på at være i naturen. Desuden holder jeg mit håndværk ved lige gennem utallige bygge- og renoveringsprojekter på privatadressen.

Bo Jensen
Bo Jensen Økonomichef / CFO
+45 61 69 36 53
bj@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet statsautoriseret revisor og har mere end 15 års erfaring fra revisionsbranchen. Jeg har været en del af Ambercon siden 2011.

Thais B. L. Kristensen
Thais B. L. Kristensen Fabrikschef
+45 23 71 83 06
tblk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Siden 2013 har jeg haft forskellige roller i Ambercon – fra produktionstegner over produktionsplanlægger til fabrikschef. Oprindeligt er jeg uddannet bygningskonstruktør.

I dag er jeg ansvarlig for drift, vedligehold og kvalitet. Og når jeg holder fri, bruger jeg tid med venner og familie og på golfbanen.

Salg
Henrik Røgild
Henrik Røgild Salgsingeniør
+45 29 81 12 06
hro@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært tømrer, og siden 1990 har jeg arbejdet med betonelementer – både projektering, planlægning, projektledelse, rådgivning og salg. Jeg blev en del af Ambercon i 2007.

Når jeg holder fri, bruger jeg allerhelst tiden i familiesommerhuset i Ebeltoft, på ski i Østrig eller på en tur til LaSanta Sport sammen med familie og venner.

Elly Højgaard Hansen
Elly Højgaard Hansen Salgsassistent
+45 96 71 14 06
eh@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet teknisk assistent inden for bygge og anlæg. Jeg blev ansat i Ambercon i 1986; først på tegnestuen med optegning af elementer, derefter en del år som kørselsleder og siden 2008 har jeg været beskæftiget i salgsafdelingen.

 

Dorte Østergaard Sørensen
Dorte Østergaard Sørensen Salgsassistent
+45 29 81 10 09
do@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg blev uddannet teknisk assistent i 1985 og har arbejdet med betonelementer siden. Først med optegning af produktionstegninger og derefter i salgsafdelingen med bl.a. opmåling og kalkulationer i SAP og Excel. Jeg startede i Ambercon i 2018.

Rune D. Kristiansen
Rune D. Kristiansen Salgsassistent
+45 96 71 14 30
rdk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet tømrer og teknisk designer. Jeg begyndte min karriere i Ambercon som udsparingstømrer i 2018. Efterfølgende startede jeg på uddannelse som teknisk designer.

Efter at have tilbragt fire år på tegnestuen, har jeg nu fundet min plads i salgsafdelingen, hvor jeg både kan bruge min erfaring fra produktionen og tegnestuen.

Min fritid bruges sammen med min kæreste og vores to børn – og en løbetur og et spil padeltennis i ny og næ.

Keld Kristensen
Keld Kristensen Key Account Manager og bestyrelsesmedlem
+45 21 79 70 10
kkr@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Fra 2008 til 2022 var jeg salgsdirektør i Ambercon. Den 1. januar 2023 gav jeg stafetten og ledelsesansvaret videre til Bjørn. I dag arbejder jeg i stedet med forefaldende salgsarbejde, primært kontakt med udvalgte nøglekunder og komplicerede tilbudssager.

Jeg blev uddannet bygningskonstruktør i 1981, og siden har jeg været tilknyttet den udførende del af byggebranchen, enten som entreprenør eller betonelementproducent. Siden 1994 har jeg primært beskæftiget mig med salg i betonelementbranchen – hvilket løber op i 30 års erfaring med elementbyggeri. 

Privat deler jeg tiden mellem et helårshus i skoven og et fritidshus ved havet, mine tre voksne døtre og rejser, når tiden tillader det.

Projektafdeling
Brian Stenild
Brian Stenild Projektleder
+45 30 95 72 30
bs@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 2011. Jeg arbejder med projektledelse og er ansvarlig for gennemførelse af vores projekter. Jeg har bred erfaring som projektleder, herunder både styring af komplekse projekter og projektøkonomi. 

Privat nyder jeg at cykle mountainbike, løbe og stå på ski.

Thomas Mains Vestrup
Thomas Mains Vestrup Projektleder
+45 30 95 20 15
tmv@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Projektansvarlig fra ordre til afleveirng

 

Jeg er udlært tømrer og bygningskonstruktør. Og siden 2013 har jeg arbejdet med projektledelse i Ambercon. 

Jeg bruger min fritid med min familie, og med havkajak og vinterbadning.

Peter Flæng
Peter Flæng Projektleder
+45 29 81 17 04
pf@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Som projektleder har jeg ansvaret for, at projektet gennemføres som planlagt fra kontraktindgåelse til aflevering. Det indebærer bl.a. at jeg er primær kontaktperson for eksterne interessenter på projektet, leder interne projektgrupper, er i tæt dialog med vores produktion og styrer underleverandører. 

Jeg har været en del af Ambercon siden 2022. Jeg har bred erfaring med projektering af betonelementer, en struktureret og systematisk tilgang til løsning af opgaver, facilitering af møder, økonomistyring og effektiv planlægning.

Privat bruger jeg tiden med min familie, på at renovere hus og dyrke yoga.

Teknik og Ingeniør
Allan Hauge Pedersen
Allan Hauge Pedersen Afdelingsleder
+45 24 64 00 19
ahp@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet diplomingeniør indenfor byggeteknik i 2003, og har arbejdet i betonelement-branchen som statiker siden. Jeg kom til Ambercon i 2006, og siden 2018 har jeg været afdelingsleder for tegnestuen.

Jeg har fokus på at skabe gode processer, sunde relationer og godt samarbejde, hvor teamets interesser står øverst. Jeg værdsætter en åben, ærlig og konstruktiv dialog. Jeg brænder for personlig udvikling, både egen og ansattes, og jeg arbejder for at skabe en god afdelings- og arbejdskultur.

Privat spiller jeg guitar, går til koncerter og læser bøger. Jeg går også op i madlavning, vandring og mountainbike.

Klaus Wolsing
Klaus Wolsing Ingeniør
+45 30 95 33 10
kw@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet teknikumingeniør i 1990 med speciale indenfor bærende konstruktioner. I mere end 30 år har jeg arbejdet med projektering af bærende konstruktioner og statiske beregninger – dels på elementfabrikker og dels ved rådgivere. Derudover er det blevet til en årrække på Grønland med de afvekslende opgaver, man møder der.

Jeg har været en del af Ambercon siden 2013. I dag inkluderer mine opgaver ingeniørarbejde, projektering og statiske beregninger og projektafklaring.

Min fritid bruges på familie og venner, O-løb, MTB og løb ved sommerhuset i Jammerbugten.

 

Mitra Sadeghnia
Mitra Sadeghnia Ingeniør
+45 21 86 56 36
mit@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet konstruktionsingeniør fra Aarhus Ingeniørhøjskole i 1997. Jeg har arbejdet med betonelementer siden 2000, og jeg blev en del af Ambercon i 2014. Her arbejder jeg med statiske beregninger i programmer som AutoCad, Bluebeam Revu, PolyStringer, Optum CS og i BEF-beregningsprogrammer til vægge, søjler og bjælker.

Jeg bruger min fritid sammen med familie og venner, på at rejse og opleve forskellige kulturer, læse bøger og at gå lange ture ude i skoven.

Jakob Kloster
Jakob Kloster Ingeniør
+45 61 77 40 93
jkl@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet civilingeniør i bærende konstruktioner i 2000. Siden da har jeg opnået bred erfaring med statiske beregninger af beton-, stål- og aluminiumskonstruktioner. Jeg har gennem tiden arbejdet en del med både danske og udenlandske normer for laster, bærende konstruktioner og kraner.

Jeg har været en del af Ambercon siden 2017. I dag arbejder jeg med statiske beregninger og projektering af bærende konstruktioner, herunder dokumentation, kvalitetssikring af produktions- og montagetegninger. Jeg er også kontaktperson for rådgiver og entreprenør ved tekniske forespørgsler og optimering af f.eks. materialeforbrug og elementproduktion. Sidst men ikke mindst arbejder jeg med løbende at udvikle og forbedre vores interne standarder.

Privat interesserer jeg mig for madvarer og madlavning – jeg har blandt andet produceret æbleeddike i mere end 12 år. Derudover spiller jeg fodbold og golf, og så lytter jeg en del til musik i blandede genrer.

Hjalte Rauff Hansen
Hjalte Rauff Hansen Ingeniør
+45 29 81 01 15
hrh@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært tømrer og konstruktionsingeniør, og jeg har beskæftiget mig med beregning og projektering af betonelementer siden 2019 og med trækonstruktioner siden 2022.

Jeg har været en del af Ambercon siden 2020, hvor jeg arbejder med statiske beregninger, udarbejdelse af dokumentation og kvalitetssikring af produktionstegninger.

Min fritid tilbringes med venner og familie. Jeg nyder også at lave mad, dyrke en aktiv livsstil og at være i naturen. Derudover sætter jeg pris på at vedligeholde mine håndværksmæssige kompetencer.

Suzan Faik Khaled
Suzan Faik Khaled Ingeniør
+45 96 71 14 56
sfk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet diplomingeniør i bærende konstruktioner i 2006. Jeg har været en del af Ambercon siden 2021, hvor jeg arbejder med statiske beregninger, projektering af bærende konstruktioner, statisk dokumentation og kvalitetssikring af produktionstegninger. Jeg er også kontaktperson for rådgiver og montør ved tekniske forespørgsler. 

Privat interesserer jeg mig især for natur og motion, og så lytter jeg en del til musik.

Mikkel Knag Pedersen
Mikkel Knag Pedersen Ingeniør
+45 96 71 14 09
mkp@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er en nyuddannet konstruktionsingeniør fra Aarhus Universitet. Jeg har en stor interesse i betonbyggeri, samt bæredygtige løsninger. Ved Ambercon udarbejder jeg statiske beregninger med dertilhørende dokumentation.

Min fritid bruges på at være aktiv i form af enten løb, fodbold eller padel. Desuden nyder jeg at tilbringe tid i naturen med venner og familie enten ved lystfiskeri eller jagt. 

Houman Hajiabadi
Houman Hajiabadi Senior udvikler
+45 96 71 14 33
hh@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

I graduated in 2005 as a civil engineer. I am interested in CAD-ERP integration.

My task can be making the project modeling/drafting toolbars, ERP integration and supporting the CAD digitalization.

I like road trips with family, visiting new places, spending time with friends.

Tegnestue
Rikke Sahl Pedersen
Rikke Sahl Pedersen Tegnestueleder
+45 96 71 14 53
rsp@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet el-teknisk assistent, men jeg har tegnet alt fra såmaskiner over møbler, døre, arkitekttegnede boliger til betonelementer. Jeg har uddannelsen som ambulancefører inden for Civilforsvaret, og jeg er for nylig påbegyndt en AU i ledelse. 

Jeg startede i Ambercon i 2012. I dag har jeg ansvaret for standardiseringer, oplæring af nyansatte samt vores AutoCAD. Jeg tegner til produktionen, og jeg afholder interne kurser for funktionærer og timelønnede, jeg laver håndbøger og arbejder med dokumentstyringssystemer. Derudover arbejder jeg også med personlig udvikling, jeg er valgt som tillidsrepræsentant og er formand for personaleforeningen.

Privat bruger jeg tid med min familie og veninder. Jeg går også op i istandsættelse og indretning, og jeg nyder drinks og restaurantbesøg. Derudover elsker jeg mine cykelture, naturoplevelser, comedyshow og musikoplevelser.

 

Minna Thrysøe
Minna Thrysøe Produktionstegner
+45 96 71 14 23
mt@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært i 1988 og arbejder hovedsageligt med optegning af produktionstegninger. Jeg har været ansat i Ambercon siden 2003, og gennem tiden har jeg arbejdet med optegning af  jern- og strengbetonelementer, montageplaner, samlingsdetaljer og meget andet. 

Min fritid bruges sammen med venner & familie, ofte i naturen, samt fotografering og koncerter.

Dorthe Sørensen
Dorthe Sørensen Produktionstegner
+45 96 71 14 35
ds@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været i elementbranchen siden 1985 og kom til Ambercon i 2002. I dag arbejder jeg med tegning af elementnummerplaner, snit, detaljer og frimærketegninger til elementproduktion i samarbejde med både eksterne og interne kolleger.

Min fritid bruger jeg på rejser og på min familie – især mine seks børnebørn. Ved siden af går jeg til gymnastik, og i sommerhalvåret ror jeg i Aalborg Dame Roklub, hvor jeg også er frivillig på forskellige opgaver.

 

Lise Jepsen Larsen
Lise Jepsen Larsen Produktionstegner
+45 96 71 14 32
ljl@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg arbejder med optegning af elementer til produktionen og afklaring med eksterne samarbejdspartnere i det enkelte projekt. Jeg blev en del af Ambercon i 2009; før det tegnede jeg træelementer og kviste. 

Min fritid går med ridning, med min familie og på ture ud i naturen i autocamper. 
 
 

Maria Svanholm Rosenbeck
Maria Svanholm Rosenbeck Produktionstegner
+45 96 71 14 38
msr@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet teknisk designer og var også et smut forbi Søværnet, før jeg startede i Ambercon i 2011. Her arbejder jeg med at optegne produktionstegninger; jeg er også arbejdsmiljørepræsentant og sekretær i personaleforeningen. Derudover er jeg ved at tage en AU i ledelse.

Jeg bruger gerne min fritid på at lave mad og eksperimentere med nye ingredienser og retter. Derudover nyder jeg gerne naturen, enten med en løbetur, en omgang styrketræning eller bare en gåtur med familien. Weekenderne går engang imellem med restaurantbesøg og koncerter.

Lisbeth Kristensen
Lisbeth Kristensen Produktionstegner
+45 96 71 14 31
lk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært byggetekniker i 1990 og har mere end 20 års erfaring indenfor betonelementbranchen. Jeg blev en del af Ambercon i 2015, og i dag arbejder jeg med at afklare projekter med eksterne parter samt optegning af elementer til produktion.

Muamer Nasic
Muamer Nasic Produktionstegner
+45 96 71 14 62
mn@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør i 2015 og har været tilknyttet Ambercon siden. I starten arbejdede jeg med optegning af elementer i vores 2D-program AutoCAD. Senere blev jeg tilknyttet vores 3D program Tekla Structures, hvor jeg arbejdede med udtrækning af elementer. Efter et par år er mine arbejdsopgaver skiftet, så jeg nu hovedsageligt beskæftiger mig med modellering af modeller i Tekla og jeg er et fast bindeled mellem vores produktion og projektteam på de sager, der er kørt i Tekla.

Privat bruger jeg tid med familien, på træning og så er jeg en del i naturen, da jeg er en inkarneret lystfisker.

Lars F. Riisager
Lars F. Riisager Produktionstegner
+45 96 71 14 48
lfr@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør i 2000, men har brugt AutoCAD siden 1985. Jeg har været en del af Ambercon siden 2015, hvor jeg er ansvarlig for optegning af produktionstegninger, typisk sandwichelementer med teglforplade. Jeg er også ansvarlig for kvalitetssikring internt på tegnestuen. 

Jeg har også udlandserfaring fra Norge som Architectural Engineer ved AKER SOLUTIONS i Stavanger. Her arbejdede jeg med maritime arkitektrelaterede opgaver på olieplatforme i Nordsøen.

Privat er jeg norsk gift og har både bonusbørn og børnebørn i Norge. Mine kone og jeg nyder naturen og lange køreture.

Laila B. Andreasen
Laila B. Andreasen Produktionstegner
+45 96 71 14 34
lba@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet fra Aalborg Teknisk Skole i 1987 og har siden da arbejdet i byggebranchen. Jeg har været en del af Ambercon siden 2016 og arbejder i dag med elementoptegning i AutoCad

Privat bruger jeg tid med min familie, mine børnebørn og min hund.

Helle H. Amstrup
Helle H. Amstrup Produktionstegner
+45 96 71 14 46
hha@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet teknisk assistent fra 1986 og har arbejdet hos rådgivende ingeniører i byggebranchen indtil jeg startede hos Ambercon i 2016. Her arbejder jeg med opstart af nye projekter, optegning af planer, opstalter og elementer.

Jeg bruger min fritid med min familie og på rejser, løb og fitness.

Tove Gregersen
Tove Gregersen Produktionstegner
+45 21 68 85 20
tg@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært møbelsnedker og har mere end 20 års erfaring, blandt andet som teamleder for lak og montageafdelingen hos Boform Køkkener. Jeg har også været værkstedsassistent på et beskyttet værksted i København. Herefter uddannede jeg mig til bygningskonstruktør og blev færdig i 2016.

Jeg kom til Ambercon i 2017, i dag er jeg 1. tegner og har ansvaret for at lave et projektmateriale klar, herunder nummerplaner, oprette snit i etagekryds, oprette elementer i ERP, oprette detaljer, lave vinduestegning, lave de første elementtegninger, KS-planer og opstalter. Jeg har også kontakt til arkitekt og ingeniør ved afklaringer eller ændringer. Alt i tæt samarbejde med intern projektleder og ingeniør.

Min fritid bruger jeg på hunde, golf, vinterbadning, hus, have samt familie og venner.

 

Marianne Proomet
Marianne Proomet Produktionstegner
+45 96 71 14 39
mp@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har siden arbejdet i byggeindustrien inden for arkitektur og præfabrikerede elementer. Jeg har været en del af Ambercon siden 2017. Mine styrker er i kommunikation, design og kvalitetssikring.

Min fritid bruger jeg på familie og god mad. Jeg rejser med glæde til forskellige steder i verden, og så går jeg op i fitness.

 

Søren Larsen
Søren Larsen Produktionstegner
+45 96 71 14 57
sl@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet tømrer i 2007 og har i den forbindelse været involveret i mange spændende projekter i byggebranchen, store som små.

I 2017 blev jeg udlært teknisk designer, da jeg ønskede at forfølge min interesse for det tegnetekniske samt brugen af IT, og kombinere det med den viden, jeg har fra byggebranchen. 2017 var også året, hvor jeg kom til Ambercon. Her arbejder jeg hovedsagelig med projektering og optegning af elementer i 3D ved hjælp af programmet Tekla. Indimellem udfører jeg 3D prints i mindre skala af elementer eller specielle indstøbningsdele.

Min fritid går med familie, hus, hund og høns. Derudover har jeg stor interesse for IT og roder til tider lidt med 3D print derhjemme. Jeg er også aktiv golfspiller. 

 

Pia D. Andersen
Pia D. Andersen Produktionstegner
+45 96 71 14 21
pda@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet teknisk assistent i 1980 og har arbejdet i byggebranchen siden; både hos rådgivende ingeniører, i servicevirksomheder og med modulbyggeri. Siden 2018 har jeg arbejdet med betonelementer i Ambercon, hvor jeg optegner elementer i AutoCAD til produktionen.

Min fritid bruger jeg med familie og venner. Jeg nyder at være aktiv med yoga, dans, vinterbadning og rejser.

Mads Kannik
Mads Kannik Produktionstegner
+45 96 71 14 26
mka@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 2018; her arbejder jeg med at optegne elementer i Tekla og AutoCad.

Min fritid bruger jeg på musik og fodbold.

Irena A. Bech
Irena A. Bech Produktionstegner
+45 31 65 67 97
iab@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet frisør i år 2000 og har arbejdet som frisør i over 20 år. I 2016 valgte jeg at prøve noget nyt og startede som elev på Ambercon og har været her siden. Jeg blev uddannet Teknisk Designer i december 2018. Jeg tegner produktionstegninger i AutoCAD. Jeg er også sundhedsambassadør og står for vores daglige træningsøvelser.

Min fritid bruger jeg sammen med familie og venner. Jeg interesserer mig meget for bæredygtighed og sundhed. Jeg bruger så lidt kemikalier som muligt, genanvender og bruger naturlige ingredienser i både madlavning og produkter. Desuden kan jeg godt lide at være kreativ med mit strikketøj. 

 

Igor Savtsenko
Igor Savtsenko Produktionstegner
+45 96 71 14 41
is@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har en kandidat i byggeledelse. Siden 2017 har jeg arbejdet som teknisk designer, og i 2019 blev jeg en del af Ambercon. Her er jeg produktionstegner og nyder især at arbejde med 3D-modellering. Før jeg rejste til Danmark og tog en videregående uddannelse, arbejdede jeg på byggepladser i Estland.

Privat bruge jeg tiden på brætspil, computerspil, kampsport og paddleboard.

Hanne Damborg
Hanne Damborg Produktionstegner
+45 96 71 14 51
hda@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet byggetekniker i 1989 og har arbejdet ved arkitekt- og entreprenørvirksomheder, før jeg blev en del af Ambercon i 2020

Som produktionstegner arbejder jeg med optegning af elementer i AutoCAD.

Yichen Zou
Yichen Zou Produktionstegner
+45 96 71 14 28
yz@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør i 2007 og har siden været tilknyttet den udførende del af byggebranchen indenfor stålkonstruktion og betonelementer. I 2021 blev jeg ansat som produktionstegner i Ambercon.

Min fritid bruges på familien, venner, sport og rejser. Jeg er en TV-sportsmand, når jeg har tid.

 

Tommy Stegenborg Pedersen
Tommy Stegenborg Pedersen Produktionstegner
+45 96 71 14 69
tsp@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været ansat i Ambercon siden 2016. Jeg er produktionstegner og arbejder primært i AutoCAD og Tekla.

Lili Kertai
Lili Kertai Produktionstegner
+45 96 71 14 25
lke@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør i 2018, og jeg har en kandidatuddannelse i Byggeledelse og Bygningsinformatik. Jeg har været en del af Ambercon siden 2022, og jeg er rigtig glad for at arbejde med forskellige, spændende elementer – det er med til at udvikle mig på daglig basis.

I min fritid løber jeg, prøver nye madopskrifter, sylter grøntsager og passer min altan-have.

 

Stanislava Raykova
Stanislava Raykova Produktionstegner
+45 96 71 14 36
sgr@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør i 2018 og Cand. tech. i bygningers energidesign. Før jeg blev en del af Ambercon i 2022, arbejdede jeg som bygningskonstruktør i et arkitektfirma med arkitektur og indretningsdesign. Jeg er meget glad for at have mulighed for at tegne og udvikle spændende, forskellige elementer på daglig basis.  

Privat holder jeg af at være i naturen og at rejse.

Dennis Skalborg
Dennis Skalborg Teknisk designer elev
+45 96 71 14 29
dsk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet landmand, men har arbejdet som produktionsarbejder i Ambercon siden 2018. I 2022 startede jeg i projekteringsafdelingen som teknisk designer elev og er færdig med min uddannelse ultimo 2024. Jeg arbejder med produktionstegninger og udarbejdelse af planer, snit og detaljer. Jeg tegner primært i AutoCad, men har også lidt erfaring indenfor Revit og Inventor. 

Privat bruger jeg tiden med min familie, hestevæddeløb, fodbold og badminton.

 

Morten Finderup Nielsen
Morten Finderup Nielsen Produktionstegner
+45 96 71 14 37
mfn@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør på Professionshøjskolen UCN i Aalborg i 2024. Kort tid efter blev jeg ansat hos Ambercon A/S, som produktionstegner. Her indebærer mit arbejde optegning af elementer i AutoCAD til produktionen.

I min fritid kan jeg godt lide at tilbringe tid med min kæreste, venner og familie samt at styrketræne i fitness. Derudover har jeg også en stor interesse for bilkultur og drømmer om en søndagsbil. 

Ian Slotved Thomsen
Ian Slotved Thomsen Produktionstegner
+45 96 71 14 64
ith@ambercon.dk
Produktion
Jan Jensen
Jan Jensen Produktionsleder
+45 26 14 90 57
jj@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er ansvarlig for produktionen og arbejder med ledelse, lean og arbejdsmiljø. Jeg har været ansat i Ambercon siden 2008, hvor jeg er en del af det tekniske team, som hjælper kunderne med at finde de rigtige løsninger og detaljer til deres elementer.

Privat bruger jeg tiden på Mtb, landevejscykling, vandreture og rejser.

 

Frederik V. Sørensen
Frederik V. Sørensen Drifts- og vedligeholdelsesleder
+45 91 23 01 87
fvs@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Mit arbejdsområde omfatter drift og vedligehold af fabrikken, herunder planlægning af vedligehold, den daglige drift af produktionsapparatet samt at faciliteterne fremstår ordentligt. Desuden er jeg projektansvarlig for energiprojekter på ejendommen. Jeg har været en del af Ambercon siden 2023.

Jeg har kompetencer inden for projektledelse, fastlæggelse/opfølgning af budgetter, mødeledelse og en bred teknisk indsigt.

Mine fritidsinteresser er bl.a. hobbyhåndværk, jagt, undervandsjagt og undervandsrugby. 

Jan Gregersen
Jan Gregersen Kørselsleder
+45 40 18 41 54
jg@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 2004. Her har jeg ansvaret for elementlevering til montør, samt alle interne og eksterne transporter. Derudover står jeg også for affaldshåndtering og for alt kørende materiel. Jeg arbejder i D365 og arbejder med kørselsplanlægning i F–Link/Locus.

Privat interesserer jeg mig for lokale byhistorier, rejser og landevejscykling.

Jan Hansen
Jan Hansen Teamleder - ekstern finish
+45 29 98 33 51
jh@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har arbejdet med betonelementer i 25 år. Jeg har været en del af Ambercon siden 2016 og er teamleder med fokus på ekstern finish.

Privat bruger jeg tiden på fodbold, håndbold og skiløb.

Jesper D. Sørensen
Jesper D. Sørensen Planlægger
+45 96 71 14 27
jds@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 2014, min rolle er at planlægge støberækkefølgen af vores elementer i produktionen. Derudover er jeg en del af projekt papirfri produktion. Jeg arbejder med D365 og planlægger i programmet Rob-ex, derudover optegner jeg mindre interne projekter i AutoCAD.

Min fritid bruger jeg gerne på gaming.

Gert Jensen
Gert Jensen Formand
+45 51 52 71 55
gj@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 1987. I dag er jeg formand for støbere og finish hal 2.

Privat bruger jeg tiden på børn, børnebørn, hus og have.

Jesper Kragh
Jesper Kragh Formand
+45 30 95 79 50
jk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 2006. Jeg arbejdede som formopstiller i ti år, før jeg blev formand. Tidligere har jeg også været tillidsmand og sikkerhedsmand. I dag har jeg ansvar for formopstillere og smede.

Privat går jeg på jagt og hygger i mit sommerhus med familien.

Kasper B. Kragh
Kasper B. Kragh Formand
+45 30 95 94 25
kbk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 2015. I dag er jeg ansvarlig for tømrerværkstedet, herunder indkøb af formdele og og optimering af processer – både før og under projekter.

Privat er jeg gift med Susanne, som jeg har tre børn sammen med. Jeg bruger fritiden i de lokale sportsklubber, hvor jeg bl.a. er fodboldtræner. Jeg forsøger også at komme ud at løbe tre gange om ugen og spille en old boys-fodboldkamp i ny og næ.

Ivan René Lauridsen
Ivan René Lauridsen Formand
+45 91 23 06 42
il@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon af to omgange, i alt mere end 20 år. I dag er jeg ansvarlig for natholdet, jeg arbejder med lean og oplæring af nye medarbejdere. Derudover arbejder jeg som supplerende formand.

Jeg arbejder i Outlook, Exel, Word, Rob-ex, Microsoft 365, Powerpoint, Revu, Lea ledelse og kemidatabasen Worx.

Privat interesserer jeg mig for jiu-jitsu, vandreture og rejser.

Lasse Leth
Lasse Leth Formand
+45 29 81 01 17
lle@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været en del af Ambercon siden 2016, i dag står jeg for produktionen i side 1 – både støbere og finish.

Fritiden går mest med børnene, familien og en lille smule dart.

Lasse Thomsen
Lasse Thomsen Formand jernbinderi
+45 30 24 60 62
lt@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har været formstøber i 15 år. I dag arbejder jeg med armering og koordinerer med tegnestue og ingeniører.  Jeg står for tegning i AVICAD, bemanding i armeringsafdelingen og lean ledelse.

Privat bruger jeg tiden på personlig træning, styrke- og holdtræning.

Hans Erik Holst
Hans Erik Holst Armeringstegner
+45 40 42 52 21
heh@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært klejnsmed og har været ansat i Ambercon siden 2006. Først som formopstiller og jernbinder i 16 år, og nu som armeringstegner.

I min fritid kører jeg MTB og gravel. Jeg løber også og går lange gåture, da jeg elsker at være ude i naturen og få luft – det giver ny energi.

Kvalitetsafdeling
Kenneth Christensen
Kenneth Christensen Teamleder for Produkt- og kvalitetskontrol
+45 29 81 02 68
kch@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg arbejder med kvalitet, audit, elementkontrol, certifikater og standarder.

Privat bruger jeg tiden med min familie og på motorsport og veteranbiler.

Gert Halbak
Gert Halbak Teamleder betonfremstilling
+45 29 81 10 13
gha@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært betonmager. Og de seneste 18 år, før jeg kom til Ambercon i 2021, har jeg beskæftiget mig med kvalitetskontrol hos Siemens og Force technology. 

Hos Ambercon arbejder jeg med fremstilling og udvikling af CO2-reducerede beton recepter, jeg har ansvaret for at vi overholder kvaliteten i den daglige betonproduktion og for hærdeforhold i elementproduktionen.

Min fritid bruger jeg med familien og på ishockey og løb.

Klaus Sørensen
Klaus Sørensen Bæredygtighedsleder
+45 29 81 13 68
kso@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet kemiingeniør og har i hele min karriere arbejdet med miljø – og med at påvirke, mindske og forbedre virksomheders miljøpåvirkning, både i optimering af produkter og processer.

Jeg har været en del af Ambercon siden 2021, her er jeg ansvarlig for indsamling af miljø- og produktionsdata. Jeg står for at udarbejde virksomhedens produkt- og projekt-EPDer, for beregning og simulering af støbe-/hærdeforhold og for at opdatere og vedligeholde vores FPC system. En del af mit arbejde er at bidrage til Ambercons vej mod CO2-neutralitet. Derfor bistår jeg produktion, kvalitet og betonlaboratoriet i kvalitets-issues, receptudvikling, optimeringsprojekter og andre opgaver, der kræver bæredygtigt eller miljømæssigt input.

Min fritid bruges på familien, gåture, gode oplevelser såsom god mad, vin, koncerter og film sammen med venner og andre ligesindede. Der går også en rum tid med vedligehold og restaurering af vores gamle hus. 

Administration
Casper Madsen
Casper Madsen Digitaliseringsansvarlig
+45 52 10 46 50
cma@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet bygningskonstruktør. Jeg har ti års erfaring fra byggebranchen; fem år som udførende og fem år som projekterende af træ- og betonelementbyggeri. Jeg har derudover stor interesse for udvikling og implementering af digitale løsninger. Jeg har været en del af Ambercon siden 2021.

Jeg bruger min fritid på min familie og på at nørde med computer og god mad. Derudover har jeg et hus med mange renoveringsprojekter, så der er nok at bruge tiden på. 

 

Helle F. Villadsen
Helle F. Villadsen Lønbogholder
+45 96 71 14 42
hfv@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har mere end 20 års erfaring i at lave løn, både til timelønnede og funktionærer. Siden 2020 har jeg været lønbogholder i Ambercon.

Privat går tiden med familie og venner, og derudover frivilligt bestyrelsesarbejde i en patientforening. Sidst men ikke mindst er jeg teamleder på backstage camp på Nibe Festival.

Hanne Ulstrup
Hanne Ulstrup Bogholder
+45 96 71 71 52
hu@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg har stor allround erfaring indenfor økonomi og har været en del af Ambercon siden 2005.

Anette Sørensen
Anette Sørensen Bogholder
+45 96 71 14 40
as@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet kontorassistent i 1992. Jeg har været en del af Ambercon siden 2018, hvor jeg arbejder med bogholderi og kreditorer.

Bestyrelse
Torben Enggaard
Torben Enggaard Bestyrelsesformand og ejer
Søren Enggaard
Søren Enggaard Bestyrelsesmedlem
Keld Kristensen
Keld Kristensen Key Account Manager og bestyrelsesmedlem
+45 21 79 70 10
kkr@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Fra 2008 til 2022 var jeg salgsdirektør i Ambercon. Den 1. januar 2023 gav jeg stafetten og ledelsesansvaret videre til Bjørn. I dag arbejder jeg i stedet med forefaldende salgsarbejde, primært kontakt med udvalgte nøglekunder og komplicerede tilbudssager.

Jeg blev uddannet bygningskonstruktør i 1981, og siden har jeg været tilknyttet den udførende del af byggebranchen, enten som entreprenør eller betonelementproducent. Siden 1994 har jeg primært beskæftiget mig med salg i betonelementbranchen – hvilket løber op i 30 års erfaring med elementbyggeri. 

Privat deler jeg tiden mellem et helårshus i skoven og et fritidshus ved havet, mine tre voksne døtre og rejser, når tiden tillader det.

Rune Hyllested
Rune Hyllested Bestyrelsesmedlem
René Pedersen
René Pedersen Medarbejdervalgt Bestyrelsesmedlem
Poul Thrysøe
Poul Thrysøe Medarbejdervalgt Bestyrelsesmedlem