Spring til hovedindhold

Amalieparken

Kontakt

Bjørn Christensen
Bjørn Christensen Salgsdirektør
+45 60 39 66 22
bc@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Træ, beton og byggeri er i mit DNA

 

Jeg er udlært tømrer og civilingeniør i byggeledelse. Jeg har mere end 20 års erfaring som udførende kraft i byggebranchen. De seneste ti år, før jeg kom til Ambercon i 2023, har jeg blandt andet haft ledende stillinger i NCC Building og Richardt Thomsen Erhvervsbyg.

Jeg bruger min fritid på mad, vin, familien og på at være i naturen. Desuden holder jeg mit håndværk ved lige gennem utallige bygge- og renoveringsprojekter på privatadressen.

Henrik Røgild
Henrik Røgild Salgsingeniør
+45 29 81 12 06
hro@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært tømrer, og siden 1990 har jeg arbejdet med betonelementer – både projektering, planlægning, projektledelse, rådgivning og salg. Jeg blev en del af Ambercon i 2007.

Når jeg holder fri, bruger jeg allerhelst tiden i familiesommerhuset i Ebeltoft, på ski i Østrig eller på en tur til LaSanta Sport sammen med familie og venner.

Keld Kristensen
Keld Kristensen Key Account Manager og bestyrelsesmedlem
+45 21 79 70 10
kkr@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Fra 2008 til 2022 var jeg salgsdirektør i Ambercon. Den 1. januar 2023 gav jeg stafetten og ledelsesansvaret videre til Bjørn. I dag arbejder jeg i stedet med forefaldende salgsarbejde, primært kontakt med udvalgte nøglekunder og komplicerede tilbudssager.

Jeg blev uddannet bygningskonstruktør i 1981, og siden har jeg været tilknyttet den udførende del af byggebranchen, enten som entreprenør eller betonelementproducent. Siden 1994 har jeg primært beskæftiget mig med salg i betonelementbranchen – hvilket løber op i 30 års erfaring med elementbyggeri. 

Privat deler jeg tiden mellem et helårshus i skoven og et fritidshus ved havet, mine tre voksne døtre og rejser, når tiden tillader det.

Rune D. Kristiansen
Rune D. Kristiansen Salgsassistent
+45 96 71 14 30
rdk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet tømrer og teknisk designer. Jeg begyndte min karriere i Ambercon som udsparingstømrer i 2018. Efterfølgende startede jeg på uddannelse som teknisk designer.

Efter at have tilbragt fire år på tegnestuen, har jeg nu fundet min plads i salgsafdelingen, hvor jeg både kan bruge min erfaring fra produktionen og tegnestuen.

Min fritid bruges sammen med min kæreste og vores to børn – og en løbetur og et spil padeltennis i ny og næ.