Spring til hovedindhold
EnvironMent®

Fremtidens beton indeholder markant mindre cement

EnvironMent® er beton med et lavere miljøaftryk

Når vi bruger beton til vores elementsystemer, bruger vi EnvironMent®. Vi producerer den selv efter en unik recept baseret på FutureCEM fra Aalborg Portland. FutureCEM er cement med 30% lavere CO2-aftryk sammenlignet med konventionel rapidcement.

Vi har produceret EnvironMent® siden 2022. Det har krævet timevis af research, beregning og udvikling – og ikke mindst tests – at lancere en type beton, der er både er mere bæredygtig end tidligere i forhold til miljømæssige hensyn og byggetekniske standarder. EnvironMent® er første skridt i den retning, men vi stopper ikke der. Vi arbejder videre med at forfine og forædle materialet, og vi forventer snart at kunne præsentere en ny og forbedret recept.

EnvironMent 2

Lige udklækket fra støbeskeen er Environment 2 - en videreudvikling af Environment®. Denne er også baseret på FutureCEM, men markant mindre af det. Vi har nemlig erstattet 35% af cementen med et koncentrat, der udlever væsentligt mindre CO2 end FutureCEM. Med inførelsen af Environment reducerede vi cementens CO2 udledning i vores beton med 30% og med Environment 2 reducerer vi den yderligere med 25%.

Både Environment og Environment 2 kan benyttes i alle miljøklasser.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Bjørn Christensen
Bjørn Christensen Salgsdirektør
+45 60 39 66 22
bc@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Træ, beton og byggeri er i mit DNA

 

Jeg er udlært tømrer og civilingeniør i byggeledelse. Jeg har mere end 20 års erfaring som udførende kraft i byggebranchen. De seneste ti år, før jeg kom til Ambercon i 2023, har jeg blandt andet haft ledende stillinger i NCC Building og Richardt Thomsen Erhvervsbyg.

Jeg bruger min fritid på mad, vin, familien og på at være i naturen. Desuden holder jeg mit håndværk ved lige gennem utallige bygge- og renoveringsprojekter på privatadressen.

Henrik Røgild
Henrik Røgild Salgsingeniør
+45 29 81 12 06
hro@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært tømrer, og siden 1990 har jeg arbejdet med betonelementer – både projektering, planlægning, projektledelse, rådgivning og salg. Jeg blev en del af Ambercon i 2007.

Når jeg holder fri, bruger jeg allerhelst tiden i familiesommerhuset i Ebeltoft, på ski i Østrig eller på en tur til LaSanta Sport sammen med familie og venner.

Rune D. Kristiansen
Rune D. Kristiansen Salgsassistent
+45 96 71 14 30
rdk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet tømrer og teknisk designer. Jeg begyndte min karriere i Ambercon som udsparingstømrer i 2018. Efterfølgende startede jeg på uddannelse som teknisk designer.

Efter at have tilbragt fire år på tegnestuen, har jeg nu fundet min plads i salgsafdelingen, hvor jeg både kan bruge min erfaring fra produktionen og tegnestuen.

Min fritid bruges sammen med min kæreste og vores to børn – og en løbetur og et spil padeltennis i ny og næ.

Allan Hauge Pedersen
Allan Hauge Pedersen Afdelingsleder
+45 24 64 00 19
ahp@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet diplomingeniør indenfor byggeteknik i 2003, og har arbejdet i betonelement-branchen som statiker siden. Jeg kom til Ambercon i 2006, og siden 2018 har jeg været afdelingsleder for tegnestuen.

Jeg har fokus på at skabe gode processer, sunde relationer og godt samarbejde, hvor teamets interesser står øverst. Jeg værdsætter en åben, ærlig og konstruktiv dialog. Jeg brænder for personlig udvikling, både egen og ansattes, og jeg arbejder for at skabe en god afdelings- og arbejdskultur.

Privat spiller jeg guitar, går til koncerter og læser bøger. Jeg går også op i madlavning, vandring og mountainbike.