Koncept

Koncept

Projekter, der holder – det er, hvad vi hos Ambercon forstår ved bæredygtigt byggeri. Vi skaber elementer, som kan stå distancen – ikke bare kvalitetsmæssigt, men også arkitektonisk og funktionelt. Det skal fungere i længden, og elementerne skal indgå som en integreret del af helheden.

Derudover er det vigtigt, at også økonomien holder, samt at byggeriet er bæredygtigt i forhold til miljøet. Og netop hensyn til miljøet er grunden til, at vi har skudt over målet ved indretningen af vores fabrik. Vi genanvender vandet i produktionen og sender spildmaterialer som isolering og teglsten til genfremstilling.
Lancering af Ambercon EnvironMent, som er baseret på den nye cementtype FutureCem, har et 30 procent lavere CO2-aftryk.

Ambercon er certificeret efter alle kunstens regler og kan med markedets mest moderne produktionsfaciliteter levere elementer af en unik og ensartet kvalitet. Vores kapacitet og store alsidighed i produktionen giver meget høj fleksibilitet og effektivitet, og begge dele er med til at sikre den rigtige økonomi. Herudover yder vi rådgivning til arkitekter, entreprenører og bygherrer  om den bedst mulige og mest økonomiske anvendelse af betonelementer. Vi sørger ganske enkelt for projektoptimering fra start til slut.