Spring til hovedindhold
07.10.19

Rekreativ rambla midt i Rødovre

Rødovre Port

Projektet er inspireret af New Yorks High Line. Her skal tre tårne danne en port, der inviterer ind på et stræde omkranset af grønne gårdrum og projektets resterende seks bygninger. 

Rødovre Port opføres mellem 2020-2024 i samarbejde med Arkitema Architects og C.G. Jensen.

Kontakt

Bjørn Christensen
Bjørn Christensen Salgsdirektør
+45 60 39 66 22
bc@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Træ, beton og byggeri er i mit DNA

 

Jeg er udlært tømrer og civilingeniør i byggeledelse. Jeg har mere end 20 års erfaring som udførende kraft i byggebranchen. De seneste ti år, før jeg kom til Ambercon i 2023, har jeg blandt andet haft ledende stillinger i NCC Building og Richardt Thomsen Erhvervsbyg.

Jeg bruger min fritid på mad, vin, familien og på at være i naturen. Desuden holder jeg mit håndværk ved lige gennem utallige bygge- og renoveringsprojekter på privatadressen.

Henrik Røgild
Henrik Røgild Salgsingeniør
+45 29 81 12 06
hro@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er udlært tømrer, og siden 1990 har jeg arbejdet med betonelementer – både projektering, planlægning, projektledelse, rådgivning og salg. Jeg blev en del af Ambercon i 2007.

Når jeg holder fri, bruger jeg allerhelst tiden i familiesommerhuset i Ebeltoft, på ski i Østrig eller på en tur til LaSanta Sport sammen med familie og venner.

Keld Kristensen
Keld Kristensen Key Account Manager og bestyrelsesmedlem
+45 21 79 70 10
kkr@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Fra 2008 til 2022 var jeg salgsdirektør i Ambercon. Den 1. januar 2023 gav jeg stafetten og ledelsesansvaret videre til Bjørn. I dag arbejder jeg i stedet med forefaldende salgsarbejde, primært kontakt med udvalgte nøglekunder og komplicerede tilbudssager.

Jeg blev uddannet bygningskonstruktør i 1981, og siden har jeg været tilknyttet den udførende del af byggebranchen, enten som entreprenør eller betonelementproducent. Siden 1994 har jeg primært beskæftiget mig med salg i betonelementbranchen – hvilket løber op i 30 års erfaring med elementbyggeri. 

Privat deler jeg tiden mellem et helårshus i skoven og et fritidshus ved havet, mine tre voksne døtre og rejser, når tiden tillader det.

Rune D. Kristiansen
Rune D. Kristiansen Salgsassistent
+45 96 71 14 30
rdk@ambercon.dk
Læs mere Beskrivelse

Jeg er uddannet tømrer og teknisk designer. Jeg begyndte min karriere i Ambercon som udsparingstømrer i 2018. Efterfølgende startede jeg på uddannelse som teknisk designer.

Efter at have tilbragt fire år på tegnestuen, har jeg nu fundet min plads i salgsafdelingen, hvor jeg både kan bruge min erfaring fra produktionen og tegnestuen.

Min fritid bruges sammen med min kæreste og vores to børn – og en løbetur og et spil padeltennis i ny og næ.